O nakupu koloidnega srebra
 

Dandanes je vse več prodajalcev koloidnega srebra. Pri nakupu koloidnega srebra se najprej prepričajte, da je bilo le-to narejeno z najbolj čisto destilirano vodo, ne z izvirno vodo. Prepričajte se, da ne vsebuje drugih dodatkov, saj za najbolj optimalno delovanje koloidno srebro ne potrebuje nobenih drugih sestavin. Sam sem mnenja, da bi le-te poslabšale njegovo kakovost. Koloidno srebro je samo po sebi čaroben izdelek, ki deluje zelo hitro, pravzaprav začne delovati šest minut po stiku z bakterijo, virusom…

Nekateri proizvajalci navajajo zelo visoke ppm (delcev na milijon), vendar višje koncentracije ne pomenijo boljše kakovosti koloidnega srebra. Ta začne delovati pri 5 ppm, povprečje na tržišču pa je nekje okoli 12 ppm. Koncentracija koloidnega srebra v pršilu in v gelu je med 22-28 ppm, v pršilu za nos pa 8 ppm. Kadar so na izdelku navedene višje koncentracije, ki se gibljejo v sto ali več ppm, lahko to hkrati pomeni, da so delci srebra veliki, namesto zelo majhni. Tak izdelek vam zagotovo ne bo koristil, saj telo ni zmožno prebaviti velikih delcev, zato se le-ti kopičijo v koži.

Koloidno srebro, kot zatrjujejo raziskave, mnenja uporabnikov in strokovna literatura, ki je na voljo na internetu, je alternativno zdravilo, ki je prisotno že mnogo let. Vsako prepričevanje v nakup nekega izdelka je povsem odveč, odločitev naj bo vaša in naj temelji na osebnem vedenju in poznavanju. Ko nam telo govori, ga velikokrat preslišimo in zbolimo.

Glej farmacevtsko opozorilo pod rubriko Vse o koloidnem srebru!