Koloidno srebro v gelu


Koloidno srebro v gelu je preprosto izdelek, ki ga lahko uporabljate skorajda neomejeno. Gre za suspenzijo srebra čistine 99,99% v gelu. Narejen je v višjih koncentracijah, med 22-25 ppm, saj koncentracija v njem nekoliko upade. Njegova aplikacija je zelo preprosta in nadvse učinkovita.

Uporaba koloidnega srebra v gelu:

Uporablja se lokalno pri abrazijah, aknah, alergijah, atletskih stopalih, telesnemu vonju (je zelo učinkovit kot deodorant, saj vonj povzročajo bakterije, ki razkrajajo snovi, ki jih izločajo žleze znojnice), opeklinah, urezninah, vnetjih, dermatitisu, izpuščajih, hemoroidih, pikih insektov, izpuščajih zaradi pleničk, parazitnih infekcijah, osipih, sončnih opeklinah, bradavicah, kurjih očesih, ranah, pri razpokani koži, razpokanih petah in razpokanih rokah … Koloidno srebro v gelu lahko uporabljate z zaupanjem na vseh občutljivih delih telesa – je varno, učinkovito in hitro delujoče naravno zdravilo – naravni antibiotik. Presenečeni boste nad hitrimi zdravilnimi učinki. Resnično čaroben zdravilen izdelek skorajda neskončne uporabe.

Še posebej dobro se koloidno srebro v gelu obnese pri opeklinah. Kadar ga nanesete takoj, ko se opečete, bo le-ta pomagal preprečevati nastanek mehurjev in pripomogel k celjenju. Pri hudih opeklinah namočimo opeklino v posodo s koloidnim srebrom, dokler bolečina ne mine. Potem na opeklino namestimo obkladek, ki ga prepojimo s koloidnim srebrom v gelu.

Občasno se zgodi, da po daljšem obdobju koloidno srebro v gelu izgubi barvo ali pa postane siv. To nikakor ne pomeni upad kakovosti gela, niti ne pomeni zmanjšanja njegovih zdravilnih lastnosti. Gel lahko še naprej varno uporabljate. Koloidno srebro v gelu porabite v roku 24. mesecev po nakupu.

Hramba

Koloidno srebro v gelu hranite na temnem mestu, pri sobni temperaturi in stran od direktne sončne svetlobe, električnih naprav ter zidne napeljave. NE HRANITE GA V HLADILNIKU!

Glej farmacevtsko opozorilo pod rubriko Vse o koloidnem srebru!